’80 Vintage Fashion Party a PIVO-ban – Övtáskások előnyben!

Tags:

Nem elég, hogy fiú- és lánybandákat hallgattunk a Leonardo DiCaprióval kiplakátolt szobánkban, még az öltözködésünk is horrorisztikus ízlésről tett tanúbizonyságot. A 80-as, 90-es évek minden egyes alapdarabja egy-egy apró bűntény, amit elkövettünk a divaton – kombinálva őket pedig kész tömegmészárlást végeztünk.

És mégis: ezek a darabok időről időre vissza-visszakúsznak a legmenőbb divatházak kifutóira, és hiába dobáljuk ki őket, a kis manipulátorok újra és újra helyet nyernek maguknak a szekrényünkben. Lehet, hogy bele kéne törődnünk? Az overall, válltömés, babydoll, térdzokni, Mary Jane cipők, talpas nadrág, neon színek, haspóló, virágos kalap, Swatch óra, kőmosott farmer, lábmelegítő, biciklis nadrág, barátságkarkötő, Guess farmer, Martens bakancs, nyakpántok, Ray Ban napszemüveg, gumikarkötők, sodort aranylánc és a csipke mindig is az életünk része marad?

Valószínűleg igen. A 80-as, 90-es évek már elmúltak, de belőlünk, akik ebben nőttek fel, sosem vesznek ki igazán. November 28-án, pénteken egy egész estés divat flashbackre hívunk a PIVO-ba, ahol bátran megélheted személyiségednek azt a mélybe száműzött részét, ami örökre a 80-as, 90-es években ragadt.

Kotorj elő a szekrényedből bármit, amit ezekben az években hordtál, vagy ezekre az évekre emlékeztet! De ha nem akarod nyilvánosan vállalni, az sem baj, a lényeg, hogy gyere!

ESEMÉNY

Ötletek az estéhez:

2014-11-24_1 2014-11-24_2