A friss és fiatalos PIVO and BAR a belváros közepén, a Gozsdu-udvar Madách tér felőli kapujában a környék megszokott árszínvonalát alulról súrolva vár mindenkit a hét minden napján. Az indusztriális hangulatú, de korántsem romkocsma-jellegű bár korábban Pivobär néven futott, azonban egy kisebb újrastrukturálást követően PIVO and BAR-ként kezdtünk új életet. A korábban inkább csak sörfélékre koncentráló helyet óriási italválasztékkal egészítettük ki. A bár előtt közel 50 férőhelyes, hangulatos fedett és nyitott teraszt üzemeltetünk a nyári szezonban, a 6 darab kivetítőn pedig a hely minden pontjáról kiválóan élvezhetőek a sport- és egyéb közvetítések.

A napközben csöndes kikapcsolódást nyújtó PIVO-ba este nyolc órától érkeznek meg az első hangosabb decibelek – pénteken és szombaton a legdögösebb ütemeket játszó DJ-k felelnek az esti hangulatért. A populáris rádióslágerek mellett a latin, a hip-hop, a reggaeton, és az R&B stílusok keverednek, így mindenkinek lehet egy kedvenc napja a PIVO-ban.

A bár előtt közel 50 férőhelyes, hangulatos fedett és nyitott teraszt üzemeltetünk a nyári szezonban, a 6 darab kivetítőn pedig a hely minden pontjáról kiválóan élvezhetőek a sport- és egyéb közvetítések. A téli szezonban sincs használaton kívül a terasz: szigeteléssel és melegítőkkel tesszük a hideg hónapokban is kellemes helyszínné.

Csapolt és üveges, világos és barna, házi és ízesített, belga és holland – minden, ami PIVO! A hatalmas sörválasztékban igazi különlegességekre is bukkanhatunk, nem beszélve a környéken csak itt kapható Paulanerről. A sörök és a klasszikus italok mellett a bárpult igazi kuriózumai a többféle ízben is kapható tea alapú likőr egyenesen a Tátrából, a japán whiskey és rizsbor, a fekete- és fehércsokis grappa, valamint a csak erős idegzetűeknek ajánlott mexikói agavépárlat hernyóval. A koktélok közül pedig a saját fejlesztésű Pivo shot (vodka, tabasco, olíva) és Pivo long (vodka, gin, házi limonádé) keresi gazdáját egy száraz torkú ínyenc személyében. Tekintse meg itallapunkat!

Tettrekész csapatunk szakképzett pultosokból és felszolgálókból áll, akik mindent elkövetnek, hogy tökéletessé tegyék a PIVO által nyújtott íz-, hang- és partiélményeket.

Imádjuk a csajokat! Alacsonyak, magasak, szőkék, barnák, kék szeműek, hosszú hajúak, göndörek, szeplősek – mindegyikért rajongunk, így péntekenként minden csak nekik és róluk szól.