BULIZTÁL MÁR “VADÁLLATOKKAL?”

Tags:

[fb_button]

 
PIVO & CIRCUS október 3-án a PIVO & BAR-ban!

Langyos őszi eső dobolt a cirkuszsátor tetején, és lámpások fénye hunyorgott a csípős, októberi estében, de bent rég nem látott telt ház várta lélegzetvisszafojtva az esti produkciót. “Hölgyek és urak, következzen minden idők legvakmerőbb mutatványa!” – A cirkusz igazgatója büszkén emelte magasba bronzpálcáját, szabad kezével pedig pöndörített egyet kackiás bajuszán.

A tömeg felzúgott, taps futott végig a sátron, majd hirtelen elcsendesült. A színpadon egy fehér, flitteres kezeslábast viselő alak jelent meg, a cirkuszigazgató bólintására pedig felfutottak a függönyök. A fények a színpad végét pásztázták, aztán egyszercsak kivillantak a reflektorok. A csendet velőig hatoló üvöltés törte meg, és a sötétből hét oroszlán lépett a fényre. A négy hím és a három nőstény egymást azonos távolságban követve vonult fel a színpadra, és mint keselyűk köröztek a félelmet nem ismerő idomár körül. Tappancsaikat szabályosan ütemben rakosgatták egymás elé, majd az oroszlánszelídítő utasítására felmásztak a színpad hét pontján felállított létrákra. Az újabb kézjelzést követően leugrottak, és mint kölyökmacskák, úgy vágták magukat hanyatt az oroszlánszelídítő lábai előtt. A közönség harsogva ünnepelt.

cover

A cirkuszok mágikus világa – melyet fura fazonok népesítenek be, mely tele van szenvedéllyel és csodákkal, és mely egyszerre mulatságos és félelmetes – október 3-án a Gozsdu-udvarba, a PIVO & BAR falai közé költözik. (Már ha sikerül bent tartanunk.)

Törpék és óriások, táncosok, légtornászok, bohócok, vándor mutatványosok, zsonglőrök, állatidomárok és vadállataik lepik majd el a PIVO porondját. A klasszikus cirkuszt azonban némileg újraértelmezzük: varázserejét a belvárosi szombat éjszakák nélkülözhetetlen kellékeivel duplázzuk meg. Azaz minden adott, ami a PIVO-ban lenni szokott megspékeljük egy kis varázslattal, borzongással.

PIVO & BAR || Budapest, Gozsdu-udvar, Madách Imre út 13/14.
Asztalfoglalás: info@pivoandbar.hu || +36 70 631 8672

ESEMÉNY

 

[fb_button]