GHOST TOWN Halloween Party

Tags:

Egy lélek sincs az utcán. A romos házakon átsüvít a csípős szél, és felkavarja a mindent befedő port, majd továbbörvénylik az elhagyatott utakon. Néhol még látni az egykori lakosok hátrahagyott tárgyait, valahol a távolban egy ajtó nyikorog. A hang felé fordulok, és átvágok a várost benőtt bozóton, majd egyszercsak villódzó fényeket veszek észre a távolban, melyek egy ház romos falai közül szűrődnek ki. Ahogyan közeledem, mintha egyre több hang keveredne a süvítő szélben, és talán zene is szól? Próbálom elolvasni az épület gazzal körbefont cégérét. PIVO and B… Talán a város kocsmája lehetett egykoron. Amikor már egészen közel vagyok, határozottan hallom és érzem, hogy nem vagyok egyedül ebben a városban. Ahogy kezemet a vaskos rézkilincsre teszem, a hatalmas ajtó kicsapódik, a lábam pedig földbe gyökerezik a látványtól…

Október 31-én zombik, boszorkányok és vámpírok lepik el a Gozsdu Udvart és a PIVO-t, akik mindent megtesznek majd azért, hogy a vér is megfagyjon az ereidben. Persze azt is lehet, hogy te öltözöl be zombinak, boszorkánynak vagy vámpírnak, és így majd tőled ver ki a frász minket.

Az este folyamán Kissmark fogja megmutatni, hogyan kell ezt a szellemváros témát úgy igazán stílusosan mívelni – PeterMero ruháiban és a Szputnyik shop kiegészítőiben elevenedik majd meg Ghost Town krémje. (A divatbemutató kezdete: 23:00)

GHOST TOWN Halloween Party a PIVO and BAR-ban

GHOST TOWN Halloween Party a PIVO and BAR-ban

Szellemváros lakói az alkalomra két különleges koktéllal is készülnek: Ghost Shot és Head Shot lesz kapható 890 Ft-ért, a jelmezben érkezők pedig ajándék szemgolyós bóléval (Bloody Eyes Cocktail) a kezükben léphetik csak át a PIVO küszöbét.

A lemezjátszók mögött Effendi, a belépés pedig egész éjszaka díjtalan!

Asztalfoglalás: +36 (70) 631 8672

ESEMÉNY