Gyermekek megmentéséhez igazi Hősöket keresünk!

Tags:

Legyél most Te is Hős, és gyere el október 10-én a PIVO & BAR-ba, hogy együtt segíthessünk az intenzív kezelést igénylő gyerekeknek!

Jó érzés adni. Jó érzés egy beteg gyermek felépüléséhez hozzájárulni, tudni azt, hogy tettünk valamit azért, hogy megkönnyítsük az orvosok és ápolók munkáját, jó érzés tudni, hogy eggyel több gyermek fog holnap mosolyogni.

Igazságtalan, hogy sokszor azok nem kapják meg a nekik járó segítséget, akiknek legjobban szükségük lenne rá. A legvédtelenebbek, a legártatlanabbak. A gyermekek. A Heim Pál Gyermekkórház intenzív osztályának munkatársai mindennap az életveszélyben lévő csecsemők és gyermekek megmentéséért küzdenek tudásuk, erejük és a rendelkezésre álló eszközök legjavát felhasználva.

Az Intenzív Kezelést Igénylő Gyermekek Megmentéséért Alapítvány az eredményesebb gyógyítás alapfeltételét jelentő műszerezettség fejlesztéséért felelős. Nekik segít a PIVO minél több adományt gyűjteni, hogy olyan feltételeket teremthessenek, amelyek között a bekerülő kis betegek a legnagyobb eséllyel gyógyulnak meg.

jotekonycover

Gyere el Te is október 10-én a PIVO-ba, mert ezen az estén mindenki tetszőleges összegű adománnyal segítheti az Alapítványt, úgy, hogy a PIVO ezért egy óriási bulit rendez nektek!

Egy alkalom, amikor mindannyian összefogunk a beteg gyermekek megmentéséért!

Már kora estétől kezdődnek a programok és közel 30 fellépő szórakoztatja majd a nap hősét: Téged. Kissmark exkluzív, csak erre az eseményre komponált divatbemutatóján FRKS Lingerie fehérneműket mutat be igazi angyalokon, Delacier by Dora Domokos, Szputnyik Shop es Kissmark kiegészítőkkel és ékszerekkel.

Emellett Jász András szaxofonon, Vajda Norbert pedig hegedűn játszik majd, fellép a Glamorous Company, artisták, táncosok, majd egészen hajnalig a PIVO DJ-k pörgetik a legjobb lemezeket: French Revo, Soul, Goyah, Headbundy, Nash, T.L.A, továbbá Revolution és DJ Nara váltják majd egymást.

Emellett az italok fogyasztásával is hozzájárulsz a nemes célhoz, mivel a jótékonysági buli ideje alatt megvásárolt minden rövidital ellenértékének a fele is az alapítványhoz kerül!

Ne felejtsd el, minden gyermeknek egy igazi hősre van szüksége, és ezen az éjjelen TE lehetsz az! Legyünk ott együtt október 10-én a PIVO-ban!
[fb_button]