PIVO & CIRCUS – A cirkusz a Gozsdu Udvarba költözött egy éjszakára

Tags:

Parádés napra virradt a Gozsdu Udvar az október 3-i szombaton: a PIVO and BAR-ba és környékére a cirkusz költözött be egy estére. Ezen a nyárt idéző langyos őszi éjjelen artisták és bohócok, táncosok és álarcosok vegyültek a belvárosi éjszakába, hogy megtörjék a monoton forgatagot.

Nem kisebb feladatra vállalkoztunk, minthogy a cirkuszt beköltöztetjük a négy fal közé. A kísérlet a vártnál is sokkal jobban sikerült: a cirkusz nemhogy megvalósult a négy fal között, de egy idő után ki is szabadult, így a PIVO előtti téren is óriási tömeg gyűlt össze, hogy részese legyen a nem mindennapi attrakcióknak. A mesés Keletről érkezett kígyóbűvölő, állatoknak öltözött maszkosok, lenyűgöző brazil szambatáncosok, életre kelt velencei szobrok, gólyalábas garabonciások, vidám-szomorú bohócok, bámulatosan hajlékony artisták, villámkezű zsonglőrök, rettenthetetlen tűznyelő és egy tündéri póniló csinálták a cirkuszt a felettébb vonzó és karakán porondmester(nő) vezetésével.

Persze nem csak cirkusszal készültünk aznap estére: egy tökéletes budapesti szombat éjszaka minden kellékét is felvonultattuk. A pultban Effendi gondoskodott a megfelelő dallamokról, melyet Jász Andris szaxofon-szólamai tettek teljessé. A PIVO legénysége is kitett magáért: az este specialitásai, a tigris- és zebramintás koktélok mellett az italárakat is letornázták, így kedvezményesen lehetett a pohár fenekére nézni.

Szombat éjszaka cirkusz volt az egész világ: a PIVO hatalmas telt házzal és óriási hangulattal vágott bele az őszi szezonba, mely még számos hasonló meglepetést tartogat számunkra. Alig várjuk a következő etapot!

 

IMG_4066 IMG_4106 IMG_4125 IMG_4168 IMG_4189 IMG_4209 IMG_4232 IMG_4237 IMG_4266 IMG_4318 IMG_4333 IMG_4341 IMG_4375 IMG_4385

 

A teljes galériáért kattints ide!