Pivo&Bár 1075. Budapest, Madách Imre út 13-14.

1. A házirend valamennyi vendégünkre vonatkozik, minden vendég belépésével elfogadottnak tekinti. Betartatásáért felelős személy a mindenkori Üzletvezető, illetve a Portaszolgálat.

2. Nyitvatartás: Hétfőtől-csütörtökig 16-01

Péntek-szombat: 16-03

Vasárnap: Zárva

3. 18 éven aluliakat szeszes itallal nem szolgálunk ki. 21 óra után 18 éven aluli személy csak szülői felügyelettel tartózkodhat bárunkban.

4. Bárunkban ruhaviseleti előírás: Smart Casual (választékos hétköznapi). A nem előírt ruházatban megjelenő személyeket nem vagyunk kötelesek beengedni.

5. Bárunkban zártkörű rendezvény, megengedett maximális létszám miatti létszámstop vagy egyéb ok miatt a belépést megtilthatjuk mindenki számára. Záróra előtt fél órával a belépést megtilthatjuk.

6. Alkohol vagy egyéb bódító szer hatása alatt lévő személytől a belépést megtilthatjuk, illetve bárunkból felszólításra távoznia kell.

7. Bárunkból kizárható az a személy, aki botrányosan viselkedik, magatartásával, tevékenységével vagy más módon zavarja a többi vendéget.

8. Kitiltható az a személy, aki az üzlet berendezésben vagy más személy ruházatában, dolgaiban kárt tesz, bepiszkolja, vagy más módon tönkre teszi.

9. A vendégtérben hagyott értékekért felelősséget nem vállalunk.

10. Bárunkból alkohol tartalmú ital elvitelre nem rendelhető, pohárban semmilyen formában nem áll módunkban elvitelre kiadni. A maradék alkoholos italokat az üzlet területéről kivinni nem lehet.

11. Bárunkban felvételt készítő kamerarendszer működik. A felvételeket 48 óráig tároljuk, utána törlésre kerülnek. A felvételeket 3-dik félnek csak abban az esetben adjuk ki, ha bűncselekmény, vagy bűncselekmény gyanúja merül fel és ehhez hivatalos megkeresés érkezik. Más esetekben a felvételeket nem vagyunk kötelesek kiadni.

12. Bárunkban alkalmanként fényképfelvételek készülnek, melyeket marketing célra közösségi oldalainkon és megjelenéseinkben felhasználhatunk előzetes beleegyezés nélkül is, a személyiségi jogok figyelemben tartása mellett. Kérésre közösségi oldalainkról a fényképet eltávolítjuk.

13. Dohányozni csak a kijelölt helyen szabad!

14. A máshol vásárolt italt és élelmiszert bárunkban fogyasztani illetve behozni tilos. Előzetesen megbeszélés alapján máshol vásárolt születésnapi tortát el lehet fogyasztani, amennyiben a torta származását számlával igazolni tudják.