Pivo&Bár 1075. Budapest, Madách Imre út 13-14.

1.A házirend valamennyi vendégünkre vonatkozik, minden vendég belépésével elfogadottnak tekinti. Betartatásáért felelős személy a mindenkori Üzletvezető, illetve a Portaszolgálat.

2.Nyitvatartás: Hétfőtől-csütörtökig 14-01

Péntek-szombat: 14-03

Vasárnap: Zárva

3.18 éven aluliakat szeszes itallal nem szolgálunk ki. 21 óra után 18 éven aluli személy csak szülői felügyelettel tartózkodhat bárunkban.

4.Bárunkban ruhaviseleti előírás: Smart Casual (választékos hétköznapi). A nem előírt ruházatban megjelenő személyeket nem vagyunk kötelesek beengedni.

5.Bárunkban zártkörű rendezvény, megengedett maximális létszám miatti létszámstop vagy egyéb ok miatt a belépést megtilthatjuk mindenki számára. Záróra előtt fél órával a belépést megtilthatjuk.

6.Alkohol vagy egyéb bódító szer hatása alatt lévő személytől a belépést megtilthatjuk, illetve bárunkból felszólításra távoznia kell.

7.Bárunkból kizárható az a személy, aki botrányosan viselkedik, magatartásával, tevékenységével vagy más módon zavarja a többi vendéget.

8.Kitiltható az a személy, aki az üzlet berendezésben vagy más személy ruházatában, dolgaiban kárt tesz, bepiszkolja, vagy más módon tönkre teszi.

9.A vendégtérben hagyott értékekért felelősséget nem vállalunk.

10.Bárunkból alkohol tartalmú ital elvitelre nem rendelhető, pohárban semmilyen formában nem áll módunkban elvitelre kiadni. A maradék alkoholos italokat az üzlet területéről kivinni nem lehet.

11.Bárunkban felvételt készítő kamerarendszer működik. A felvételeket 48 óráig tároljuk, utána törlésre kerülnek. A felvételeket 3-dik félnek csak abban az esetben adjuk ki, ha bűncselekmény, vagy bűncselekmény gyanúja merül fel és ehhez hivatalos megkeresés érkezik. Más esetekben a felvételeket nem vagyunk kötelesek kiadni.

12.Bárunkban alkalmanként fényképfelvételek készülnek, melyeket marketing célra közösségi oldalainkon és megjelenéseinkben felhasználhatunk előzetes beleegyezés nélkül is, a személyiségi jogok figyelemben tartása mellett. Kérésre közösségi oldalainkról a fényképet eltávolítjuk.

13.Dohányozni csak a kijelölt helyen szabad!

14.A máshol vásárolt italt és élelmiszert bárunkban fogyasztani illetve behozni tilos. Előzetesen megbeszélés alapján máshol vásárolt születésnapi tortát el lehet fogyasztani, amennyiben a torta származását számlával igazolni tudják.