A friss és fiatalos PIVO and BAR a belváros közepén, a Gozsdu Udvar Madách tér felőli kapujában a környék megszokott árszínvonalát alulról súrolva vár mindenkit a hét minden napján. Az indusztriális hangulatú, de korántsem romkocsma-jellegű bár korábban Pivobär néven futott, azonban egy kisebb újrastrukturálást követően PIVO and BAR-ként kezdtünk új életet. A korábban inkább csak sörökre koncentráló helyet óriási italválasztékkal egészítettük ki. A bár előtt közel egész évben egy 50 férőhelyes, hangulatos fedett terasz várja a vendégeket, melyet nyáron egy további nyitott terasszal egészítünk ki.

A napközben csöndes kikapcsolódást nyújtó PIVO-ba nyolckor érkeznek meg az első hangosabb decibelek – pénteken és szombaton DJ-k felelnek az esti hangulatért. A lassabb lounge zenéktől a funky-n és az R&B-n át a soulful és deep house-ig válogattunk a zenei paletta kialakítása során, hogy mindenkinek legyen egy kedvenc napja a PIVO-ban.

Csapolt és üveges, világos és barna, házi és ízesített, belga és holland – minden, ami PIVO! A hatalmas sörválasztékban igazi különlegességekre is bukkanhatunk, nem beszélve a környéken csak itt kapható Paulanerről. Sörök, borok és fröccsök mellett a bárpult igazi kuriózumai a többféle ízben is kapható tea alapú likőr egyenesen a Tátrából.
Korgó gyomrú vendégeinknek sem kell tűrtöztetniük magukat – étlapunkon a sörkorcsolyáktól a pizzákon és salátákon át a komplett ebédig/vacsoráig kínálunk ínycsiklandó fogásokat. Házunk büszkeségei a PIVO burger és a PIVO kedvence pizza.