PIVO AND BAR

A friss és fiatalos PIVO and BAR a belváros közepén, a Gozsdu Udvar Madách tér felőli kapujában a környék megszokott árszínvonalát alulról súrolva vár mindenkit a hét minden napján. Az indusztriális hangulatú, de korántsem romkocsma-jellegű bár korábban Pivobär néven futott, azonban egy kisebb újrastrukturálást követően PIVO and BAR-ként kezdtünk új életet. A korábban inkább csak sörökre koncentráló helyet óriási italválasztékkal egészítettük ki. A bár előtt közel egész évben egy 50 férőhelyes, hangulatos fedett terasz várja a vendégeket, melyet nyáron egy további nyitott terasszal egészítünk ki.

A napközben csöndes kikapcsolódást nyújtó PIVO-ba este nyolc órától érkeznek meg az első hangosabb decibelek – csütörtöktől szombatig a legdögösebb ütemeket játszó DJ-k felelnek az esti hangulatért. A populáris rádióslágerek mellett a latin, a hip-hop, a reggaeton, és az R&B stílusok keverednek, így mindenkinek lehet egy kedvenc napja a PIVO-ban. A különböző esti programokban a Pivo lemezlovasait lenyűgöző kosztümös táncosok kísérik előadásaikkal.

Csapolt és üveges, világos és barna, házi és ízesített, belga és holland – minden, ami PIVO! A hatalmas sörválasztékban igazi különlegességekre is bukkanhatunk, nem beszélve a környéken csak itt kapható Paulanerről. Sörök, borok és fröccsök mellett a bárpult igazi kuriózumai a többféle ízben is kapható tea alapú likőr egyenesen a Tátrából. Korgó gyomrú vendégeinknek sem kell tűrtöztetniük magukat – étlapunkon a sörkorcsolyáktól a pizzákon és salátákon át a komplett ebédig/vacsoráig kínálunk ínycsiklandó fogásokat. Házunk büszkeségei a PIVO burger és a PIVO kedvence pizza.