Mi a közös a hekkben, a camembert-ben és a tojáslikőrben?

Tags: , , , , , , , ,

Le is lőjük a poént rögtön az első mondatban: mind a hárman szerepelnek megújult étlapunk ínycsiklandó új fogásaiban! Azért olvassatok tovább, mert most visszatérünk egy kicsit az elejére.

Hétről hétre ezrek fordulnak meg éjszakánként a Gozsdu Udvarban, és térnek be bulizni hozzánk is, a PIVO and BAR-ba. Bulihelyként már nagyon jól ismeritek a PIVO-t, ezt egyrészt jól tükrözi a rendszeres telt ház, másrészt nem egyszer hallottuk már utcán/fodrásznál/buszon elcsípett beszélgetésfoszlányokban is, hogy hozzánk készültök aznap este. Kevesebb szívet melengető dolog van ennél, és mindezek újra és újra megerősítenek bennünket abban, hogy keep goin’, ahogy eddig!

Azonban a bulik mellett szeretnénk most a figyelmetekbe ajánlani kevésbé ismert, de szintén magasminőséget képviselő oldalunkat: a KONYHÁNKAT! A hagyományos sörkorcsolyákon, nassolnivalókon túl akár komplett ebédet/vacsorát is fel tudunk szolgálni az előételtől a leveseken, főételeken át a desszertig.

IMG_5177

Étlapunk minden évszakban meg is újul: a népszerű és állandó szereplők mellé minden szezonban érkeznek különleges újoncok. Ezen az őszön az előételek csapatát a Mozzarellával töltött csípős paprika rántva és a sajtcserés támadással győzött Grillezett camembert sajt gyümölcsös karamellel és áfonya vinegrettes salátával fogja erősíteni. A főételekhez érkezik a strandok sztárja, a napfény-ízű Sült hekk kovászos uborkával, pepperónival és házi kenyérrel. A sörkorcsolyák kiegészülnek a Libatepertő házi kenyérrel és koktélparadicsommal fogással, míg a desszertekhez az édes, te édes Brownie tojáslikőr-fagylalttal csatlakozik.

IMG_5194

IMG_5234

IMG_5212

IMG_5141

Ha legközelebb nálunk jártok, kényeztessétek a hasatokat is, és bátran kísérletezgessetek különleges fogásainkkal, utána pedig várjuk a visszajelzéseket! Jó étvágyat!

PIVO and BAR – Étlap – 2015 ősz – 1. oldalPIVO and BAR – Étlap – 2015 ősz – 2. oldal