DJ Dominique a PIVO-ban

Tags: , , , , , , , ,

A csütörtöki Házibulikon eddig is kirúgtuk a ház oldalát – csoda, hogy még áll. Bele sem merünk gondolni, mi lesz most, ha ezen a héten DJ Dominique is beszáll a pultba a mi ThomX-ünk mellé.

Dominique-ot valószínűleg nem kell bemutatnunk senkinek sem, de azért egy kicsit felelevenítjük hozzá fűződő emlékeidet. Dominique közel negyed évszázada dolgozik lemezlovasként, producerként és műsorvezetőként, a köztudatba pedig a Fergetegparty bulisorozattal robbant be. Most nyilván elöntöttek a nosztalgikus érzések, úgyhogy hagyunk egy pár pillanat erejéig ezen mélázni, aztán folytatjuk.

hazibuli-pivo-and-bar-gozsdu-udvar-party

Számtalanszor lépett fel külföldön, nem egyszer megtáncoltatta már a Népstadiont és a SYMA-t, olyan kultikus helyeken volt rezidenciája, mint az egykori Citadella és Moulin Rouge, és olyan szupersztárok előtt lépett fel, mint a Scooter vagy Michael Jackson. Jelenleg Budapest legnagyobb retro klubjában zenél, most csütörtökön pedig ellátogat Házibulinkba, hogy egy kis retro-lázat hagyjon maga után a Gozsdu Udvarban.

A belépés, mint mindig, díjtalan, a Traubi vodkával pedig akciós!

ESEMÉNY