Sajtimádók figyelem: itt a város legsajtosabb pizzája!

Tags: ,

Boldogok a sajt(os pizza-)készítők! Nagy a boldogság a PIVO konyhájában, ugyanis a PIVO and BAR szakácsai nem kisebbre vállalkoztak, minthogy elkészítsék a város legsajtosabb pizzáját – küldetés teljesítve!

A saját receptúrán alapuló hétsajtos pizzakölteményben nem csupán a feltét különleges – a se nem olasz, se nem amerikai, közepesen vastag tésztát friss és zamatos paradicsomokból, illetve fűszerekből készült szósz borítja. Erre a pazar alapra került fel a bűvös hetes, melyet különböző keménységű és ízvilágú sajtok alkotnak: a puha és lágy feta, az édes és tömör mozzarella, a pikáns és markáns roquefort, az aranysárga és laza brie, a savanykás és sokáig érlelt trappista, a barna héjű és fűszeres füstölt sajt, valamint a friss és érlelt tejből készült edami.

DSC_9914

Ez a hét sajt, bár összesütve kiválóan harmonizál egymással, mégsem olvad teljesen össze, így a hétszeres ízélmény garantált! Miért érnéd be ezentúl a négysajtossal? Gyere és próbáld ki te is a város legsajtosabb pizzáját június 13-tól június 19-ig mindennap 14 órától 17 óráig a Gozsdu Udvarban, a PIVO-ban most 1790 Ft-ért!

DSC_9927